Menu
A+ A A-

CICORIA BIG BALER HD


Περιγραφή

CICORIA BIG BALER HD


Το 1927 η CICORIA ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι αφιερωμένο στην τεχνολογική ανάπτυξη των χορτοδετικών πρεσών και των αλωνιστικών μηχανών. Ένα πάθος που έχει κερδίσει χιλιάδες αγρότες σε τέσσερις ηπείρους. Σήμερα μετράει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες στις οποίες τα μηχανήματα CICORIA έχουν γίνει συνώνυμο της υψηλής απόδοσης, της εύκολης χρήσης και της δυνατότητας να εργάζονται χωρίς διακοπή στις πιο σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες.


ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Καινοτομίες στο σύστημα συμπίεσης, στις λειτουργίες της κίνησης του εμβόλου και τη τροφοδοσία. για την εξασφάλιση υψηλής ισχύος δεματοποίησης, υψηλής ποιότητας του προϊόντος και την ευκολία χρήσης. Μηχανισμοί στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, εκτιμάται για το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗΣ / ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Το επαναστατικό σύστημα μόχλευσης του Αρχιμήδη για υψηλές αποδόσεις ακόμα και με μέτρια ιπποδύναμη ελκυστήρων.
Μια νέα ημικυκλική κίνηση του εμβόλου.
Ένα νέο θάλαμο συμπίεσης χωρίς τις παραδοσιακές διαφάνειες για την πρόοδο του εμβόλου.
Ένα επιπλέον
μακρύ κανάλι τροφοδοσίας από την κορυφή για να ενισχύσει τον καθαρισμό και την ομοιομορφία του προϊόντος.
Ένα εξαιρετικό σύστημα δεσίματος, μόνο δέσιμο, με τα πλεονεκτήματα του συστήματος διπλού δεσίματος.
• Μια υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας δομή σε κάθε λειτουργικό στοιχείο.


ΑΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο θεμελιώδεις απαιτήσεις της σειράς HD που καθορίζονται από το σχεδιασμό της εξολοκλήρου μηχανικής αρχιτεκτονικής και της συλλογής υλικού με τη μέγιστη τεχνική ακρίβεια. Η στρατηγική αυτή βασίζεται σε νέα μηχανικά συστήματα που εξασφαλίζουν μεγάλη απλότητα στη λειτουργία, ριζική κατάρριψη των τριβών και μεγάλη δύναμη συμπίεσης. Βολάν, κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα μόχλευσης Αρχιμήδη και ρότορες της σειράς HD, επαναπροσδιορίζει τους μηχανισμούς της δεματοποίησης, με χαμηλό κόστος συντήρησης και το χαμηλότερο ενεργειακό κόστος της παραγωγής. Μια νέα τεχνική έννοια, που επιτρέπει συγκεκριμένα να μειώσει το κόστος για τα ενιαία δέματα, χάρη στη δυνατότητα να συνεργαστεί με μέσο σε ιπποδύναμη ελκυστήρα και να έχει χαμηλότερα γενικά έξοδα.


 

ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Ως λογική συνέπεια μας είναι η εστίασή στα πλατεία πιεστήρια και μετά από πολλά χρόνια διεθνούς εμπειρίας, οι μηχανικοί μας ανέπτυξαν ένα ιδανικό στερεό πλαίσιο για την ισχυρή σειρά Big Baler HD. Είναι σε θέση να διατηρήσουν μια δύναμη 18 τόνων στο θάλαμο συμπίεσης. Ένα φιλόδοξο έργο υλοποιείται με τη σύλληψη ενός εξαιρετικά σταθερου και δομιμένου σε μεγάλο βαθμό μηχανήματος, με υψηλό πάχος ειδικού χάλυβα:
Weldox 700 χάλυβα, που χαρακτηρίζεται ως υψηλής αντοχής, ιδανικός για τη διατήρηση του έντονου πρεσαρίσματος της συμπίεσης του εμβόλου
Hardox 400 χάλυβα, που χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική μηχανική αντοχή σε οποιαδήποτε επίπτωση και φθορά, το καλύτερο για τον θάλαμο συμπίεσης.


ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ", ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΝΙ, ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΪΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

Σήμερα η σειρά HD είναι εξοπλισμένει με μια επαναστατική τεχνολογία που επιτρέπει να έχετε μια υψηλής δύναμης συμπίεση με τη χαμηλότερη ζήτηση ενέργειας. Μια σημαντική τεχνική που έχει ως στόχο, να επιτρέπει τη δεματοποίηση ακόμη και με μέσης ιπποδύναμης ελκυστήρα, χάρη στις φυσικές αρχές του Συστήματος Μόχλευση Αρχιμήδη. Ένας καινοτόμος μηχανισμός εμβόλου που βασίζεται σε ένα σύστημα μοχλών ισορροπίας, ικανό να εκπέμπει μια εξαιρετική ώθηση των 18 τόνων μέσα στο θάλαμο συμπίεσης με μόλις 80 hp στο PTO του τρακτέρ. Ένα νέο σύστημα συμπίεσης βραβευμένο για τη χαμηλή ζήτηση της ενέργειας σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις, εντελώς καινοτόμο σε σχέση με τις άλλες μεγάλες μηχανές τετραγωνου μπαλαρίσματος που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Χάρη στο σύστημα μόχλευση Αρχιμήδη, στη σειρά HD η παραδοσιακή ευθύγραμμη κίνηση του εμβόλου έχει αντικατασταθεί από μία ημικυκλική κίνηση πιο ομαλή και ισχυρή. Μια αποκλειστική τεχνολογία που έχει αλλάξει ριζικά τη θέση εργασίας του εμβόλου, τώρα κάτω στερεώνεται σε ένα υπομόχλιο, προκειμένου να έχει ΥΨΗΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, να χρησιμοποιήται σε όλες τις έκτακτες γραμμές του Συστήματος Μόχλευση Αρχιμήδη με το οποίο είναι αγκυροβολημένο. Μια ιδανική θέση που έχει να κάνει με τους κυλίνδρους και τα έδρανα επί του εμβόλου, προκαλώντας ουσιαστικά μικρότερη τριβή και τη μείωση των εργασιών συντήρησης σε σύγκριση με την παραδοσιακή διαμήκη κίνηση. Το μοναδικό της αγοράς με τροφοδοσία από την κορυφή του συστήματος , που αποτελείται από δύο συγχρονισμένους ρότορες που μεταφέρουν το προϊόν σε ένα μεγάλου μήκους, καναλιού 3,3 m μήκους. Μια ειδική διαδρομή η οποία επιτρέπει τη σκόνη και ακόμη και μικρές πέτρες να πέσουν κατά μήκος του καναλιού, εξασφαλίζοντας μια ακέραια και σαφέστερα καλύτερη ποιότητα προϊόντος. Μια καινοτόμος διαδικασία η οποία βελτιστοποιεί την κατασκευή συμπαγών και καθαρότερων στρωμάτων, χωρίς να τροποποιεί τη φυσική διατροφική αξία τους, λήψη ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας ιδανικό για τη διατροφή των βοοειδών ή οποιοδήποτε άλλη χρήση. Αυτός είναι ο μόνος μηχανισμός της αγοράς που είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι για κάθε διαδρομή του εμβόλου ένα ομοιόμορφο και ουσιαστικό στρώμα του προϊόντος είναι τοποθετημένο στο θάλαμο, χωρίς χαμένο κτυπήματα εμβόλου.


ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Επανασχεδιάστηκε σύμφωνα με την επαναστατική ημικυκλική κίνηση του εμβόλου υψηλής πίεσης, είναι χτισμένο με ειδικούς χάλυβες Weldox και Hardox χωρίς τις παραδοσιακές διαφάνειες για την προώθηση του εμβόλου μέσα στο θάλαμο συμπίεσης. Ένα δομικό χαρακτηριστικό που επιδεικνύει την εξαιρετική σταθερότητα του ακόμα και μετά από χρόνια σκληρής χρήσης και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας που απαιτείται για τη δεματοποίηση. 


ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΔΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Δεματοποίηση σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας με κάθε είδους προϊόν. Εξαιρετική δεματοποίηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και με θερμοκρασίες περιβάλλοντος πάνω από 40 ° C, υγρασία του προϊόντος λιγότερο από 3% και μέγιστη πυκνότητα το οποίο επιτρέπεται από την αντίσταση του σπάγγου. Αυτό το λειτουργικό πλεονέκτημα εκτιμημένο από δύο αποκλειστικά λειτουργικά χαρακτηριστικά:
1. Το έμβολο εξακολουθεί να συμπιέζει το προϊόν, ενώ ο κόμπος γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο η πίεση και η φθορά των βελόνων περιορίζονται και είναι δυνατόν να λειτουργήσει ακόμη και κάτω από δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.
2. Ειδικά σε αυτές που έχουν σύρμα είναι σε θέση να ελέγξει την ένταση των νημάτων και την πίεση στις βελόνες.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΤΙΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Οι BIG BALER πρέσες μας είναι εξοπλισμένες με υψηλής απόδοσης ανεμιστήρες και ισχυρά ακροφύσια φυσώντας σε ρυθμιζόμενα διαστήματα (προαιρετικό), προκειμένου να εξασφαλιστεί ένας σταθερός καθαρισμός της περιοχής του δετικού κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το υψηλά αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού εγγυάται ώστε να λειτουργούν συνολικά, με στάσεις έλεγχου ασφαλείας και πρόσθετες εργασίες καθαρισμού για αποφυγή μπλοκαρίσματος. Η πίεση που απαιτείται σε κάθε στιγμή μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί από τον ελκυστήρα σύμφωνα με το είδος του προϊόντος ή τους εμπορικούς σκοπούς του χρήστη. Η ρύθμιση ενεργοποιείται άμεσα από την καμπίνα του τρακτέρ με τη βοήθεια του υδραυλικού κυλίνδρου και των πλευρικών και των άνω κινητό βραχίονα πίεσης. Ένα αξιόπιστο έλεγχο της πίεσης για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με την πιο κατάλληλη πυκνότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες της ημέρας. Μια νέας γενιάς οθόνη για όλα τα μοντέλα της σειράς BIG BALER HD η οποία παρέχει στον πελάτη, τον έλεγχο από τις πιο σημαντικές λειτουργίες:
- Οπτικοποίηση και ρύθμιση της πίεσης εργασίας,
- Υπολογισμός της καθημερινής / εποχιακής / συνολικής παραγωγής από μπάλες,
- Πίσω απεικόνιση του σχηματισμού της μπάλας και την απελευθέρωση της,
- Αλλαγή δετικού με την πίσω οπτικοποίηση,
- Εσωτερική διάγνωση μέσω κωδικών συναγερμού,
- Εξαγωγή δεδομένων μέσω της θύρας USB.
Όλες οι λειτουργίες της μηχανής μπορούν εύκολα να στραφούν σε χειροκίνητη σε περίπτωση δυσκολιών με τις ηλεκτρονικές συσκευές.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CICORIA

HD 870

HD 870 T

HD 1270

HD 1270 T

ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΣ Ύψος x Πλάτος cm 70x80 70x80 70x120 70x120
Ρυθμιζόμενο μήκος cm 80-240 80-240 80-240 80-240
Βάρος μπάλας kg/m3 180-260 180-260 180-260 180-260
ΔΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Βελόνες 4 4 6 6
Υλικό Δεσίματος m/kg και Ποσότητα
Πολυπροπυλένιο 140 /18 Πολυπροπυλένιο 140 /18 Πολυπροπυλένιο 140 /24 Πολυπροπυλένιο 140 /24
PICK-UP Πλάτος εργασίας cm 185 185 220 220
Aνύψωση Υδραυλική Υδραυλική Υδραυλική Υδραυλική
Βοηθητικοί Tροχοί 2 /16x6.50-8 2 /16x6.50-8 2 /16x6.50-8 2 /16x6.50-8
ΕΜΒΟΛΑ Κτυπήματα/λεπτό σε 1000 rpm 48 48 48 48
Μήκος κτυπήματος cm 76 Πάνω 36 Κάτω 76 Πάνω 36 Κάτω 76 Πάνω 36 Κάτω 76 Πάνω 36 Κάτω
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Μήκος m και Όγκος m3 Καναλιού
330 / 0,63 330 / 0,63 330 / 0,92 330 / 0,92
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΣΑΣ Μήκος cm 645 645 645 700
Πλάτος cm 215 220 255 - 290 255 - 282
Υψος cm 260 265 264 269
Βάρος kg 5900 6600 6640 7210
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΚΤΕΡ Ισχύς σε PTO hp/kw 65/50 65/50 80/60 80/60
PTO rpm 1000 1000 1000 1000

Συνδεθείτε για να φράψετε σχόλιο.